kisokosphotofunia

Rendezvényszervező KISOKOS

avagy a hatékony rendezvényszervezés kulcsai

Töltsd le INGYENES Rendezvényszervező kisokosunkat, melybe 9 olyan lépést gyűjtöttünk össze, melyeken figyelmesen és precízen végighaladva hatékonyan, plusz terhektől megkímélten lehet megszervezni egy rendezvényt!

Plusz AJÁNDÉK TERVEZŐT is küldünk a kisokos mellé, melyben rendszerezve vezetheted a szervezés folyamatait!

captcha 
Megértettem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

logóKik vagyunk és mit csinálunk?

A Négy Arc Műsorügynökség csapata több mint 20 éve dolgozik műsorközvetítéssel, és egy nagyon színes, összetett műsorpalettával büszkélkedhet! Kínálatunkban helyet kapnak a zenés-táncos produkciók, a gyerekműsorok és a színházi előadások is (de ezekről majd a későbbiekben :) ).

Kiemelt zenés, táncos produkciók

Ismerjék meg kiemelt előadóinkat a teljesség igénye nélkül! Zenés, énekes produkciók pop zenétől a musicalen át az operettig és táncos színpadi műsorok a mediterrán táncoktól az ír szteppig.
Főként fesztiválokra, város- és falunapokra, ünnepi eseményekre, céges rendezvényekre ajánljuk őket, de gyakorlatilag bármilyen rendezvényre tudunk zenés, táncos műsort ajánlani, szervezni!

Kiemelt gyerekműsoraink

Gyerekműsor-kínálatunkban helyet kapnak meseszínház-darabok, bábműsorok és gyermekkoncertek egyaránt. Ajánljuk a műsorokat óvodás és kisiskolás gyerekközönségnek, óvodák és iskolák mellett hotelekbe és fürdőkbe is kiváló ajándék, kedveskedés lehet a kis, fiatal vendégeknek egy szórakoztató, interaktív gyerekműsor!

Kiemelt színházi előadásaink

Színházi előadásaink humorban, érzelmekben és sokszor zenében gazdag előadások, kiválóak a kikapcsolódásra, szórakozásra.

Social media elérhetőségeink

facebook 2429746 1280FACEBOOK: Facebbookon megtalálhatják OLDALUNKAT és PROFILUNKAT is, bátran jelöljenek be minket, illetve támogassák oldalunkat egy lájkkal!


instagram 1675670 1280INSTAGRAM: Az Instagram a fotók színtere, rengeteg olyan képi tartalmat osztunk meg előadóinkról, melyeket sehol máshol nem, ezért érdemes itt is követni minket!


youtube 1837872 1280YOUTUBE: Hosszabb videós tartalmainkat a Youtube csatornánkon lehet egy helyen megtalálni, bemutató videók, előadásrészletek, interjúk szerepelnek a repertoárban!

Nemzeti műsorok

nemzetimontazs

Zenés múltidézés, ünnepi megemlékezés a nemzet hőseiről, hazafias magyar dalok, rockopera részletek, valamint megzenésített versek, prózák színművészek tolmácsolásában.

További ajánlataink

tovabbiajanlatmontazs

Természetesen RENGETEG olyan fellépővel, előadóval, zenekarral van kapcsolatunk, akiket szintén le tudunk szervezni egy bulira, fellépésre. A honlapunkon megtalálható további ajánlat is csak egy töredék, ezért kiemelten fontos, hogy BÁRKIT IS SZERETNE, CSAK SZÓLJON, megoldjuk! :) Bárkire kérhet tőlünk árajánlatot, akit csak szeretne, még akkor is, ha a honlapunkon nincs fent

Technika

hangesfeny

Műsorügynökségünk nem csak széles műsorválasztékkal rendelkezik, hanem komoly hang-, fény- és színpadtechnikával is, mely a sikeres rendezvény egyik kulcsa! Technikai hátterünk alkalmas többek között sajtótájékoztatók, konferenciák, fogadások, céges rendezvények, falunapok és élő koncertek lebonyolítására, rendezvénytermek, rendezvényhelyszínek dekorációs világítására.

GYIK

A GYIK (azaz gyakran ismétlődő kérdések) rovatunkba olyan kérdéseket gyűjtöttünk össze, melyeket rendszeresen feltesznek nekünk és melyekre ezúton is szeretnénk válaszolni, hogy más is, aki hasonló kérdésen töri a fejét, itt választ találjon. Nagyon hasznos funkciót is lát el részben azért is, mert sokkal hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé.

Ha még a GYIK-et átolvasva sem kapott választ kérdésére, NE HABOZZON MEGKERESNI MINKET, az oldal alján bármikor küldhet nekünk üzenetet vagy e-maien is kereshet minket bátran!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés oldalunk az egyik leghasznosabb része weboldalunknak, mivel
AKÁR 3 PERC ALATT
is küldhet nekünk TELJESEN SZEMÉLYRE SZABOTT igények szerint árajánlatkérést! Sokkal rendszerezettebben és gyorsabban szedheti össze a választott előadókat/műsorokat, mintha e-mailben kéne külön összeszedni őket, így ezt a funkciót csak ajánlani tudjuk, éljen vele! :)

Hírek

Híreink között olyan cikkeket, információkat osztunk meg a láogatokkal, melyek hasznosak, bemutatnak valami újdonságot vagy csak egyszerűen érdekesek lehetnek. Mindenképp érdemes követni, mivel nagyon sok fellépés helyszínét és időpontját itt szoktuk közzétenni, tehát innen is értesülhetnek az előadásokról!

Fotók

Fotógalériánk tele van olyan képekkel, melyek vagy előadások, fellépések közben készültek vagy megmutatják fellépőink egy-egy jól elkapott, emlékezetes pillanatát! A kívánt előadót kiválasztva könnyedén böngészhet a fotók közt és élvezheti a vizuális élményt.

VideóSúgó oktatóvideók

Üzenetküldés

Amennyiben kérdése van vagy megosztaná velünk észrevételeit, véleményét, írjon nekünk bátran üzenetet!

Bejelentkezés

Hírlevél feliratkozás

Szeretnék értesülni az újdonságokról! (Hetente maximum 1, tájékoztató jellegű e-mail!)
captcha 
Megértettem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Elérhetőségeink

Mikó Zsolt
Ügyvezető igazgató
06 30 985 2313
miko.zsolti@negyarc.hu 

Facebook
Instagram
Youtube

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház