Zenés múltidézés, ünnepi megemlékezés a nemzet hőseiről, hazafias magyar dalok, rockopera részletek, valamint megzenésített versek, prózák színművészek tolmácsolásában.

március 15 2

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emléknapján verses, zenés, prózás összeállítással emlékezünk a márciusi ifjak hősi tetteire.

trianoni műsorA nemzeti összetartozás napja - Trianoni műsor június 4.

A nemzeti összetartozás napja – az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-ére eső nemzeti emléknap Magyarországon.

Prózás, zenés összeállításban a legszebb hazafias dalok és versek hangoznak el.

október 23

Az 1956-os forradalom és szabadságharc Magyarország népének a sztálinista terror forradalma és a szovjet megszállás ellen folytatott szabadságharca, amely a 20. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseménye volt.

augusztus 20Magyarország nemzeti ünnepe az államalapítás és az államalapító I. István király emlékére. A nap egyben a magyar katolikus egyház egyik – Magyarország fővédőszentjének tiszteletére tartott – főünnepe.

Új kenyér ünnepe: A hagyomány szerint az aratás után Szent István-napra sütötték az új búzából készült első kenyeret. Mivel új búzából sütni először augusztusban lehetett, ezért a hónapot az új kenyér havának is nevezik.

Üzenetküldés

Amennyiben kérdése van vagy megosztaná velünk észrevételeit, véleményét, írjon nekünk bátran üzenetet!

Bejelentkezés

Hírlevél feliratkozás

Szeretnék értesülni az újdonságokról! (Hetente maximum 1, tájékoztató jellegű e-mail!)
captcha 
Megértettem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Elérhetőségeink

Mikó Zsolt
Ügyvezető igazgató
06 30 985 2313
miko.zsolti@negyarc.hu 

Facebook
Instagram
Youtube

Please publish modules in offcanvas position.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház